De Bietenbrug draait dóór!

Ja, er valt een gat in het dorp. Het oogstdankfeest stopt en dat zal door velen als een verlies voor de kerk en het dorp worden ervaren! Maar Hoogland is nog lang niet verlost van de lokale pain-in-the ass! Cabaret de Bietenbrug gaat dóóórrrrrrr!

Voor onze haters; het eerste weekend van oktober blijft een uitgelezen moment voor een zaaddodend verblijf op zo’n joggingbroekenpark. Of als je toch in Hoogland blijft; loop dan in ieder geval met een grote boog om Concordia heen.

Onze trouwe bezoekers en geïnteresseerden zullen wellicht blij worden van het feit dat er niet heel veel gaat veranderen. De boel wordt organisatorisch op poten gezet en er wordt natuurlijk gewerkt aan weer een nieuw programma, zoals je van de Bietenbrug mag verwachten! Zoals al eerder aangehaald, het eerste volle weekend van oktober, in dit geval 7 en 8 oktober, blíjft het weekend van de Bietenbrug. Uiteraard houden we jullie op de hoogte. Kijk ook eens op fb cabaret de bietenbrug.

 

Rest ons de voormalige Oogstdankfeestcommissie te bedanken voor het langdurig faciliteren van de Bietenbrug! We willen ieder van jullie heel veel geluk wensen met jullie toekomstige projecten.

 

Tot zover, tot begin oktober!

Share your thoughts

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.