De Bietenbrug aanstaande zaterdag in de Flint? Kan dat?

Een über-Hooglandse verzameling verknipte geesten losgelaten in Amersfoorts grootste vermaakstempel.

Het is zo’n leuke uitdaging… not! Wat nou uitdaging? Niks uitdaging! Fok jouw uitdaging!

We zijn jaloers op de grote baas van Noord Korea, Kim Jong Oen. Die heeft altijd gewillig klapvee, terwijl wij, zonder try out, voor kritisch theaterpubliek ons dingetje moeten doen. Wij worden geacht ʻleuk’ te zijn.

Maar dat zijn we helemaal niet.

In de kern is de Bietenbrug een slangenkuil. Lange tenen, opgeblazen ego’s, overgevoelige zielen, ʻback-stab’- mentaliteit, intriges, azijnzeikerij, alle ingredienten die een normaal mens een slecht buikgevoel bezorgen zijn in ruime mate aanwezig!

Niemand die het ziet. Naar buiten toe toont men een vriendelijk gezicht. Maar ondertussen.

Ook Sint Caecilia is er voor gevallen. En het publiek. Ieder jaar weer uitverkocht bij Concordia en stampvol bij Gluren bij de buren, de mensen vreten het. Over wie dat wat zegt, laat ondergetekende graag over aan de lezer.

Nu weer een nieuw project, aanstaande zaterdag in de Flint. De die-hard fans zullen wel komen, ze krijgen er geen genoeg van.

Lieve nieuwe bezoekers, het is niet dat we jullie niet graag zien verschijnen. De duivel is altijd op zoek naar nieuwe zieltjes, tere zieltjes vooral. Maar zeg niet dat je niet gewaarschuwd bent. Dit is waar het op uitdraait. We grijpen jullie bij de strot en in een appetijtelijke nek zetten we graag onze tanden. Dracula slebbert graag nieuw bloed! Durft u het nog aan? Deze ʻleuke’ uitdaging? Wij wél, hahaha!

Is dit het relaas van een waanzinnge? Ja, want de wereld draait door.. En wij helemaal!

 

Tot zaterdag!

Share your thoughts

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.